info@euroelite.bg +359 879 60 92 06
Детските изпити на Cambridge University
24 август, 2017
0

През месец юни 7 деца от Училище Евроелит на възраст между 8 и 10 години положиха своя изпит Cambridge English: Young Learners (YLE) и защитиха знанията си с отличните резултати, отразени в свидетелствата им.

 

 

Какво са изпитите Cambridge English: Young Learners(YLE)?

Young Learners English (YLE) предоставя един успешен метод за отбелязване прогреса,който децата постигат при овладяване на уменията за четене и писане,слушане и говорене, а също така осигурява комплексно и обективно оценяване.Тестовете са направени така,че децата се забавляват докато работят, систематизират придобитите знания, добиват представа за характера на един съвременен изпит-тест и накрая получават престижен сертификат, в който специалните Cambridge Shields показват постигнатия успех за всяко умение.Cambridge English: Young Learners (YLE) се предлагат на три нива (Starters, Movers и Flyers) и това насърчава децата да работят и да виждат как напредват.

  • Cambridge English: Starters е първият от трите изпита на Кеймбридж за деца (YLE) на възраст от 7 до 12 години. Този изпит насърчава детето да учи английски от ранна възраст и да  създаде положително отношение към езиковите изпити.Ниво на квалификацията: Предварително (Preliminary) = А0 на Общо европейската езикова рамка.
  • Cambridge English: Movers е второто от трите изпитни нива на Кеймбридж за деца (YLE). Този изпит  насърчава децата да общуват на английски в реални ситуации и да  създадат положително отношение към езиковите тестове.Ниво на квалификацията: Начално (Beginner) = A1 на Общо европейската езикова рамка.
  • Cambridge English: Flyers е най-високото от трите нива изпити по английски на Кеймбридж за деца (YLE) . Изпитът показва, че детето може да разбира простички ежедневни ситуации и да общува в тях на основен английски език.Ниво на квалификацията: Основно (Elementary) = A2 на Общо европейската езикова рамка.

Защо квалификациите на Cambridge ESOL носят полза за  детето?

  • С оглед на възрастта,способностите и мотивацията на децата,Cambridge ESOL представят изпитни форми,съобразени с индивидуалните умения на всяко дете,като основната им задача е да се провери това,което детето знае,а не това,което не умее.
  • Достигайки всяко следващо ниво,детето е провокирано да поддържа своя стремеж да се справя с по-големи предизвикателства и изпитва увереност и удовлетвореност от постигнатите успехи.
  • Сертификатите на Университета Кеймбридж са престижни и високо ценени отличия в редица учебни заведения и университети,като сега те са насочени и към най-малките ученици.Притежанието им дава увереността за международно признато владеене на езика.

Вашият коментар