info@euroelite.bg +359 879 60 92 06
Лятна езикова програма за деца 2020
14 юни, 2020
0

Предлагаме на вашето внимание лятната ни  програма Excellent English. Тя е предназначена за деца от 8 до 10 годишна възраст и в нея сме съчетали най-доброто от традиционното обучение и съвременните електронни възможности, като курсът включва занимания в присъствена форма в клас, материали за самостоятелна работа във виртуална класна стая и  видео връзка с преподавател.

Excellent English е езикова програма, базирана на  методиката за подготовка и работа по Cambridge Young Learners Qualifications , и е насочена към развиване и надграждане на езиковите способности на децата.

Тя е разделена на три възрастови нива и дава възможност за задълбочена работа върху основните умения: слушане, четене с разбиране, писане и говорене, както и упражняване на целевите граматични и лексикални конструкции.

 

 

 

Начало: 22 юни 2020

Брой часове: 40

Занимания в училище: 2х3 уч.часа

Online материали за самостоятелна работа: 4 дни/седмично

Online видео връзка с преподавателя: 1/седмично

 Цена: 330 лв.

ПРОГРАМА*

* Присъствените дни и часове могат да варират според конкретната група.

Информация за виртуалната класна стая.

За да се включите във виртуалната класна стая е необходимо детето да има достъп до компютър или лаптоп  и да притежава Gmail акаунт.

Запознаване с виртуалната класна стая ТУК

При записване, всяко дете ще бъде регистрирано във виртуалната класна стая и ще бъде направено кратко разясняване на работата в клас и online.

 

 

 

Вашият коментар